Maak yoga een onderdeel van je dagelijks leven met Yoga on the side. Via een besloten Facebook-groep krijg je korte video’s met yoga-lessen, ademhalingsoefeningen, en meditaties. Daarnaast krijgt je mindfulness-oefeningen en recepten.
In de Facebook-groep kun je vragen stellen aan de yogacoach Linda en -als je wilt – met andere deelnemers ervaringen uitwisselen.

Inschrijven

Elke maand kun je opnieuw inschrijven voor een nieuw maandthema. Na je inschrijving en betaling word je als lid toegevoegd in de besloten Facebook-groep van die maand. Daar krijg je minimaal drie keer per week een korte yogales (tussen 5 en 15 minuten). Elke week video’s met een nieuw-begin-meditatie voor de zondagavond en  een ademhalingsoefening. Verder krijg je een mindfulnessopdracht en minmaal eens per week een recepten voor een lekkere maaltijd, tussendoortje of drankje.

Gewoon thuis, wanneer jij tijd hebt

De oefeningen doe je gewoon thuis. Wees altijd voorzichtig, ga niet over je grenzen heen. Vragen over de oefeningen kun je altijd aan yoga-coach Linda stellen. Via de Facebook-groep, via messenger of via de mail: info@yogaontheside.nl.
Heb je beperkingen, laat het dan ook even weten, dan kan Linda jou tips geven bij de oefeningen.
Heb je allergieën? Ingrid past de recepten graag voor je aan.

Kosten

Je schrijft in voor de uitdaging van die maand en dat kost eenmalig 6 euro. Wil je meedoen aan de uitdaging van de volgende maand? Dan schrijf je opnieuw in en betaal je weer 6 euro.