Logo internationale yogadag

 

21 juni is door de Verenigde Naties in 2014 officieel uitgeroepen tot internationale dag van de yoga. Over de hele wereld worden op die dag speciale yogalessen gedaan. Met als doel bij te dragen aan een betere wereld. En die betere wereld begint bij jezelf. De kracht, rust en kalmte die je door yoga krijgt, heeft een positieve invloed op je omgeving.

SPECIALE THUISYOGALES

Daarom organiseren wij op 21 juni een speciale les in het kader van de Internationale Yoga Dag 2016. Deze speciale video-les kun je gewoon thuis doen, wanneer jij wilt.  Wij doen hem in ieder geval om 7 uur ’s morgens.

METTA-MEDITATIE

Naast de yogales kun je op 21 juni ook de metta-meditatie doen. Linda leidt je door deze meditatie heen. Een metta-meditatie is gericht op liefdevolle gedacht voor jezelf en voor anderen.

Je vindt deze speciale videoles op 21 juni ’s morgen om half 6 op onze Facebook-pagina en hier op deze pagina.
Doe je in juni al mee met het yogaprogramma? Dan kun je de les gewoon via besloten Facebook-groep doen.

IN JE MAILBOX

Meld je je aan voor onze nieuwbrief dan krijg je de video’s op de 21e direct in je mailbox en je blijft sowieso voortaan op de hoogte. Op de homepage kun je je aanmelden.

Doe je in juni al mee met ons yogaprogramma? Dan kun je de les gewoon via besloten Facebook-groep doen.

DOE JE MEE?

Doe je ook mee?

Liever een ‘live’-les? Kijk dan eens op www.yoga-dag.nl voor een overzicht van yoga-activiteiten op deze bijzondere dag.