– Je kunt je niet meer inschrijven voor dit maandprogramma –

Deze zomer (2017) maak je gratis kennis met de thuis-yoga van Yoga on the side. In augustus en september herhalen we een deel van eerdere programma’s. In augustus bouwden we aan kracht en soepelheid met de Zonnegroet.  Nu in september gaan we aan de slag met de core en de buik.

Meedoen? Schrijf hieronder meteen in!

Of lees onder het formulier eerst meer over het programma
=================================

September 2016: Zomeryoga Sterke Buik

Ik doe in september 2016 mee met de gratis zomeryoga Sterke Buik
  • Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Wil je de nazomer energieker beleven?

Of na de vakantie je voornemen om meer te bewegen en meer aan yoga te doen verwezenlijken? Doe dan mee met de online yoga-programma met yogacoach Linda. Om de dag krijg je een video-yogales waarin je steeds een stapje verder gaat. En het kost je maximaal tien minuten!

Vier de nazomer fier

In Zomeryoga II ga je aan de slag met je core. Met een aantal eenvoudige houdingen en oefeningen versterken we onder andere de buikspieren. Je gaat elke dag een stapje verder: met de plank, de boot, de brug en andere fijne yogahoudingen die je buik en je core versterken. met een sterke core sta je steviger rechtop.

Dus doe je mee?

Om de dag start je je dag met de heerlijke serie; of je doet de serie op een ander moment dat jou uitkomt. We beginnen rustig en dan breiden we de serie uit: je doet houdingen vaker of langer of in en in verschillende variaties.

De nazomer in je lijf en geest
  • Als je je dag begint met yoga, begin je je dag met meer energie. Je concentratievermogen verbetert, je krijgt meer kracht en je wordt soepeler.
Wat krijg je van ons?
  • Driemaal per week een online les met de zonnegroet.