De officiële juridische versie van de algemene voorwaarden wordt op dit moment opgemaakt. Maar in het kort komt het hier op neer:

  1. Meedoen aan Yoga on the side doe je dat altijd en overal op eigen risico. Zo zorg je zelf voor een veilige plek om de lessen te doen. Wij kunnen niet zien wat jij wel en niet kunt doen, dus zorg goed voor jezelf, en houdt je (fysieke) grenzen goed in de gaten. Wij zijn niet aansprakelijk als je een blessure oploopt of als er iets anders misgaat.
  2. Als je deelneemt in een van de besloten Facebook-groepen van Yoga on the Side respecteer je te allen tijden de privacy van alle deelnemers. Je mag geen inhoud uit deze groep of gegevens over de groep delen met anderen. Ook de video’s, geluidsbestanden, opdrachten, afbeeldingen en ander materiaal zijn alleen voor eigen gebruik; die mag je ook niet delen of verspreiden. Bij misbruik van de informatie of video’s, geluidsbestanden, afbeeldingen of ander materiaal uit de groep, of als je niet respectvol omgaat met de andere deelnemers of hun privacy, hebben wij het recht om je uit de groep verwijderen en eventueel een schadevergoeding te vorderen.
  3. Heb je je aangemeld voor een yogamaand van Yoga on the Side en bedenk je toch, laat dat ons dan per e-mail voor aanvang van de yogamaand weten.
  4. Heb je een klacht? Meld het ons! We proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen.

En vraag je je af wat er met de gegevens gebeurt die je aan ons doorgeeft? Lees hier wat we met jouw gegevens doen.

Tot slot: geniet vooral van wat yoga je brengt.

Wil je veilig thuisyoga doen? Bekijk hier de tips van Linda