Lekker naar buiten, in beweging  met aandacht voor ontspanning, je fysieke staat en je persoonlijke ontwikkeling. Koud buiten? Nee hoor. Met de juiste kleding en oefeningen die het vuurtje binnenin lekker opstoken geeft zo’n buitentraining je energie maar ook rust en kalmte.

Mind -Walk is 

  • genieten van de natuur;
  • je conditie verbeteren;
  • soepeler bewegen;
  • je stressniveau verlagen;
  • meer rust in je hoofd.

Mind-Walk is wandelen afgewisseld met Mind-Flow-series, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie-niveaus.

Mind-Walk is te boeken als vijf-weekse cursus, of als individueel traject. Regelmatig organiseer ik een thema Mind-Walk op de Veluwe bij Rheden – of op verzoek op een andere locatie.

Mind-Walk voor bedrijven

Mind-Walk trainingen en de specials zijn ook te boeken als cursus, clinic, lunchactiviteit of individueel traject voor medewerkers. Voor bedrijven is dit altijd maatwerk, eventueel in combinatie met stoelyoga.

Mind-Walk Fit &Power

Mind-Walk Fit &Power is het actieve zusje van Mind-Walk. Lekker actief werken aan je conditie maar met meditatie en ontspanningsoefeningen wel mindful. Ook als individueel traject te doen of als cursus of workshop voor medewerkers.

Nieuw!
Mind-Walk Natuurlijk gezond

Mind-Walk Natuurlijk gezond is een mooie combinatie van bewegen (power walk), bewustwording rondom voeding en mindset coaching. Geen dieet! 10-weekse cursus. Ook als individueel traject te doen of als cursus of workshop voor medewerkers.

Mind-Walk Reset Walk

Tijdens de Mind-Walk Reset Walks is er meer aandacht voor  persoonlijke verdieping aan de hand van thema’s en coaching.

Meer weten? Neem contact op via ik@ingridkooijman.nl of bel tel. 06-16812427.

Mind Walk Doesburg