Yoga on the side. krachtig met de krijger

Het maandthema van februari 2016 is Krachtig met de krijger. De uitdaging van deze maand is een mooie yoga-serie met de Krijger en andere krachtige houdingen. We bouwen onze kracht op met de serie houdingen die Linda speciaal voor jullie heeft samengesteld. Drie keer per week voegen we iets toe aan de serie, of houden we de houdingen iets langer aan.
Met deze serie, de meditaties, energiegevende ademhalingsoefeningen en mindfulness-oefeningen vergroot je eigen kracht en de rust in jezelf die je elke dag zo hard nodig hebt.

Wat krijg je van ons?
De video’s van de uitdaging krijg je driemaal per week: op maandag, woensdag en vrijdag, ’s morgens heel vroeg. We beginnen met een korte serie en eindigen met de hele serie die we steeds langer volhouden. En dat is best pittig!
Verder krijg je op dinsdag een mindfulness-opdracht, op donderdag een ademhalingsoefening of een korte activerende yoga-houding, op zondagavond een rustige avond-meditatie en ook nog minimaal 1 recept. Want gezond eten en gezond snacken draagt daar ook aan bij aan je krachtig voelen.

Doe je mee? Als je mee doet in januari betaal je  daar eenmalig 6 euro voor.
Schrijf nu in