Wil je de zomer energieker beleven? Soepeler en krachtiger worden? Doe dan mee met de online yoga-programma van yogacoach Linda. Om de dag krijg je een les waarin je steeds een stapje verder gaat. En het kost je maximaal tien minuten!  

Vier de zomer met de zonnegroet

In Zomeryoga ga je aan de slag met de zonnegroet, de Surya Namaskar. Een serie van 12 oefeningen die je veel energie geeft. Uitermate geschikt voor de ochtend: de zonnegroet schudt je lichaam ’s morgens lekker wakker. Je wordt leniger, sterker en soepeler van door de mooie combinatie van houdingen.
Dus doe je mee? Om de dag start je je dag met de zonnegroet! We beginnen rustig tot je hem goed onder de knie hebt en dan breiden we hem uit: je doet hem vaker en in verschillende variaties. We gaan voor de 12x!
De uitdaging van deze maand is de zonnegroet goed onder de knie krijgen en deze aan het eind van de maand 12 keer achter elkaar kunnen doen!

Zomer in je lijf en geest
  • Als je je dag begint met de zonnegroet, begin je met meer energie. Je concentratievermogen verbetert, je krijgt meer kracht en je wordt soepeler.
Wat krijg je van ons?
  • Driemaal per week een online les met de zonnegroet.
Doe je mee?
Of kies meteen voor een half jaar lang thuisyoga?
Ik meld me aan voor een half jaar lang thuisyoga